День цивільного захисту в школі

2016-04-28

28.04.2016 року відбувся День цивільного захисту, який почався з оглошення по шкільному радіо.

Готуючись до цього дня, учні виготовили стіннівки, плакати, малюнки, що стали своєрідною виставкою.

На першому уроці класні керівники всіх класів проінформували учнів про Міжнародний день захисту людини, нагадали правила безпеки в екстремальних умовах, при техногенних катастрофах, при форс-мажорних обставинах, а також надання першої медичної допомоги. На наступному уроці учні 5-9 класів переглянули учбовий фільм про систему заходів безпеки в екстремальних ситуаціях.

О 12.45 трьома дзвінками шкільного дзвоника була оголошена евакуація учнів. По черзі, починаючи з 1-их і до 11-их класів всі учні в марлевих пов'язках швидко й організовано залишили приміщення школи і вишикувалися на шкільному майданчику. Вчителі відрапортували начальнику штабу цивільного захисту Жукотанській А.В про присутність учнів, потім начальник штабу проінформував директора школи Гурську О.В, а також було повідомлено про готовність до військово-спортивних змагань.

За умовною ситуацією в школі залишилося декілька учнів початкової школи. Рятувальна бригада з хлопців 9-А та 9-Б класів була викликана для порятунку. Протягом 2-3 хвилин рятувальники знайшли малюків і евакуювали із задимленого приміщення.

Учнями 10 класів було продемонстровано надання першої медичної допомоги при різних ступенях травм у потерпілих.

Завершилося змагання врученням дипломів, грамот активним учасникам Дня цивільного захисту.

Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player.

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi