• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про проведення громадського обговорення щодо присвоєння школі І-ІІІ ступенів № 29 Оболонського району м. Києва імені П. Калнишевського.

Про проведення громадського обговорення щодо присвоєння школі І-ІІІ ступенів № 29 Оболонського району м. Києва імені П. Калнишевського.

2017-12-01

Інформаційне повідомлення

Про проведення громадського обговорення щодо присвоєння школі І-ІІІ ступенів № 29 Оболонського району м. Києва імені П. Калнишевського.

Організатор громадського обговорення:

Школа І-ІІІ ступенів № 29 Оболонського району м. Києва.

Найменування юридичної особи, якій пропонується присвоїти ім’я П.Калнишевського.

Школа І-ІІІ ступенів № 29 Оболонського району м. Києва.

Ім’я фізичної особи, що пропонується присвоїти юридичній особі, та обґрунтування такої пропозиції.

Петро Іванович Калнишевський, останній кошовий отаман Запорозької Січі, який у віці 72 роки у 1762 році був обраним кошовим, а з 1765 року до знищення Запорозької Січі у 1775 році щорічно обирався кошовим (безприцидентний випадок в історії Запорізької Січі).У 1775 році П.Калнишевського, видатного полководця, патріота України, царським урядом Росії за спроби створити незалежну Україну, у віці 85 років було заслано на довічне ув’язнення в соловецький монастир, де він і помер на 113 році життя.Українською Православною Церквою Київського Патріархату Петра Калнишевського у 2008 році канонізовано і присвоєно до Лика Святих, а Українською Православною Церквою Московського Патріархату – у 2014 році. Це поки що є дикий випадок, коли людину канонізовано і приєднано до Лику Святих двома українськими православними церквами.Ми щиро переконані, що присвоєння школі І-ІІІ ступенів №29 Оболонського району м. Києва імені П.Калнишевського, одного із видатних українських героїв , важливим засобом у вихованні учнів у дусі патріотизму.

Субєкти, що вніс пропозицію щодо присвоєння школі І-ІІІ ступенів № 29 Оболонського району м. Києва імені П. Калнишевського.

Громадська організація «Всеукраїнський Благодійний Фонд імені Петра Калнишевського.

Строк,місце, час проведення заходів з громадського обговорення, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників:

Строк проведення громадського обговорення щодо присвоєння школі І-ІІІ ступенів № 29 Оболонського району м. Києва.

-два місяці з дня оприлюднення цього інформаційного повідомлення на власному офіційному веб-сайті школі І-ІІІ ступенів № 29 Оболонського району м. Києва.

Місце і час проведення заходів з громадського обговоренню щодо присвоєння школі І-ІІІ ступенів № 29 Оболонського району м. Києва імені П. Калнишевського,організатором яких виступатиме школа І-ІІІ ступенів № 29, будуть оприлюднюватись на власному офіційному веб-сайті. Інформаційні повідомлення щодо проведення громадського обговорення інших суб’єктів оприлюднюються ними на власних офіційних веб-сайтах або в інший прийнятий спосіб.

Посутова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форма подання пропозицій (зауважень).

04201 м. Київ-201

вул. П.Калнишевського, 3-А

Тел. 432-17-89, 430-35-21, 464-30-27;

e-mail:obolon-29@i.ua

https://www.facebook.com/school29Kyiv

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі. Надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені по-батькові та адреси особи, яка її подає, до 31 січня 2018 року.

Пропозиції (зауваження) реєструються організатором обговорення- школою І-ІІІ ступенів № 29 Оболонського району м. Києва у спеціальному журналі.

Юридичні особи подають пропозиції(зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi